🌸 Din dorința de a aduce bună dispoziție prin mișcare și de a diversifica timpul liber în orașul Câmpeni, le-am dat intalnire, duminică 23 iulie 2023, sub Platanul Amintirilor, tuturor iubitorilor de miscare, de frumos.
🌸 Iată astfel o primă ediție a evenimentului ”Roze pentru Suflet” organizat de către Primăria Câmpeni într-o colaborare deosebită cu grupul PE_CĂRĂRI_PRIN_APUSENI și încheiat cu un feedback foarte bun din partea celor prezenți.
🌸 Seara a debutat cu Parada Rozelor pe Bicicletă pe un traseu pe străzile principale din Câmpeni, urmată de un spectacol deosebit la scena Platan cu următorul program: Concursul ”Zâna Rozelor” cu un recital de poezii și vals, chitară clasică Emanuel Prața (ILU), duet muzică folk Andrei Sicoe și Emanuel Prața, iar în final PREMIEREA bicicletelor cele mai frumos ornate și a concursului de frumusețe ”Zâna Rozelor”. S-au oferit diplome și premii care au fost asigurate de către Primărie și de către grupul Pe_cărări_prin_Apuseni.
🌸 Evenimentul s-a bucurat de asemenea de prezența dlui SORIN IGNAT din partea distribuitorului zonal-național ONE WAY DISTRIBUTION cu prezentarea gamei de vinuri ROZE a Domeniilor Vânju Mare, iar doritorii au putut să testeze această gamă, desigur pregatită la rece și prezentată într-un mod special de către invitat.
🌸 În piață, pe toată durata evenimentului, cei prezenți s-au putut răcori cu sifon și sirop de trandafiri sau apa rece cu lamăie și mentă oferite de către Primăria Câmpeni, iar apa și sifonul de către Eugen David – APA ROUA APUSENI.
🌸 Seara s-a încheiat cu audiție muzica JAZZ în parc până spre ora 22:00.
🌸 Mulțumim pe această cale personalului din Primărie, care a ajutat la buna organizare, de asemenea sponsorilor Eugen David-Apa Roua Apuseni și sifon, Narcisa Potinteu cu Lovely Photocorner, și mai ales doamnelor profesoare Cristina Boldaș și Ioana Pașca, gazdele din această seară.
🌸 În săptămâna următoare evenimentului vom încărca pe pagina de Facebook a Primăriei poze și video cu fiecare moment în parte.