În perioada 15-16 iulie 2021 comunități din Munții Apuseni au fost greu încercate de inundațiile produse de precipitațiile masive din Țara Moților: zeci de persoane au fost evacuate, mai multe case și gospodării au fost avariate şi inundate, mai multe autoturisme și anexe gospodărești au fost luate de ape, mai multe autoturisme au fost grav avariate şi o serie de drumuri sunt blocate în urma alunecărilor de teren.

Vă adresăm sincere mulțumiri pentru grija pe care ați arătat-o față de necazul care a lovit comunitatea noastră – oraș Câmpeni.

Vă mulțumim de asemenea pentru sprijinul pe care doriți să îl acordati familiilor greu încercate de aceste inundații.

Referitor la ceea ce ar fi nevoie vă putem spune că, în urma evaluărilor din teren, s-au constatat numeroase pagube produse de aceste inundații și alunecări de teren, așadar orice tip de ajutor este binevenit:

•  lemn, metal, beton și alte materiale de construcții pentru garduri, case, anexe (șoproane,cotețe, garaje, etc), etc.

•  electrocasnice (ex. mașini de spălat, aparate frigorifice (frigidere, congelatoare, lăzi), televizoare, microunde, )

•  mobilă (de bucătărie/de dormitor, paturi, scaune, mese, dulapuri, vitrine, colțare, etc.), lenjerii de pat, pături, perne;

•  alimente

•  îmbrăcăminte

•  utilaje și echipe disponibile pentru construcții

•  sprijin financiar

  etc.

În concluzie, orice bun material care ține de viața și casa omului, de gospodărie, este binevenit !

În ceea ce privește transportul bunurilor, am dori să vă întrebăm dacă puteți să îl asigurați dumneavoastră. Această informație ne este necesare pentru a avea o bună organizare a acțiunii.

Pentru cine dorește să acorde AJUTOR UMANITAR ÎN BANI, o poate face în contul ”UNIUNEA MUNȚII APUSENI” care are obiectiv ”Acțiuni sociale pentru susținerea persoanelor defavorizate” deschis la BANCA ROMÂNĂ PENTRU DEZVOLTARE, BRD – Groupe Societe Generale:

UNIUNEA MUNȚII APUSENI
RO10BRDE010SV50785340100

Primăria Câmpeni și cetățenii defavorizați, împreună vă rămânem profund recunoscători, pentru grija și efortul dumneavoastră!

Vă dorim multă sănătate dumneavoastră și familiei dumneavoastră!

Cu deosebit respect și considerație,
colectivul primăriei oraș Câmpeni – primar Pașca Cristian-Dan