Anunț referitor la depunerea cererilor pentru ajutorul de încălzire

Persoanele interesate pot  depune cererile pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței, sezonul rece 2023-2024, începând cu  data de  16 octombrie 2023.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței este de 1386 lei/membru de familie și 2053 lei/persoană singură. La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Pentru cererile depuse până la data de 20 noiembrie 2023, ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pentru tot sezonul rece.

Informațiile referitoare la documentele necesare, limitele de venituri, lista bunurilor ce conduce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței și condițiile de acordare, sunt disponibile pe site-ul Primăriei Câmpeni la rubrica Servicii Publice-Direcția Asistență Socială-Asistența Socială sau la sediul Primăriei Câmpeni. Actele necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței se depun la sediul Primăriei Câmpeni. (aici)
http://www.primariacimpeni.ro/ro_RO/asistenta-sociala/