Conform Ordonanței Militare nr. 8/2020, art. 3, alin.1, prin care s-a specificat faptul că toate piețele agroalimentare rămân deschise, începând cu data de 15 aprilie 2020 s-a deschis Piața Agroalimentară și de lactate din Câmpeni după următorul program:
LUNI – VINERI 8°° – 17°°
SÂMBĂTĂ 8°°-14°°
Revenim cu precizarea că, în intervalul orar 8°° – 11°°, de luni până sâmbătă, au prioritate persoanele cu vârstă peste 65 de ani (prioritatea s-a restabilit datorită noii  Ordonanțe militare cu nr 10/27.04.2020.).

Piața funcționează după reguli stricte, respectând condițiile igienico-sanitare. Astfel, datorită faptului că în piață vor veni producători din cel puțin 5 județe (Bihor, Sibiu, Cluj, Hunedoara, Alba), este necesar ca atât producătorii cât și persoanele care vor veni la cumpărături să respecte regulile impuse de Ministerul Sănătății și pe cele prevăzute în Hotărârea CLSU Câmpeni cu nr.9/2020
.
❗Toți producătorii vor purta măști și mănuși, produsele puse în vânzare vor fi acoperite cu folie pentru a se evita contactul persoanelor, cumpărătorii vor folosi dezinfectant care va fi găsit la intrarea în piață, iar accesul la tarabe se va face urmând pașii celor care vor asigura buna desfășurare a activității.
❗Persoanele care intră în piață au următoarele obligații: să poarte mască de protecție facială, mănuși; să păstreze o distanță minimă de 2 m între persoane, atât în cadrul pieței cât și între cei care așteaptă să intre.
❗La ambele accese în piață vor fi jandarmi/polițiști/polițiști locali, care vor permite accesul unui anumit număr de oameni la tarabe, urmând ca apoi la câte o persoană ieșită să intre o altă persoană.
❗Piața Agroalimentară va funcționa 6 zile pe săptămână: luni – sâmbătă, iar prioritate vor avea persoanele de peste 65 de ani în intervalul orar 8°°-11°° încadrat în cel stabilit de Ministerul Afacerilor Interne în Ordonanța militară cu nr. 10/27.04.2020 (7°°-11°° și 19°°-22°°) .
  Vă rog să respectați în continuare regulile de protecție igienico-sanitare stabilite de autorităților locale, facem tot ce ne stă în putință pentru a evita transmiterea noului virus COVID-19 ‼️
Sănătate tuturor!

Primarul orașului Câmpeni,
Ioan Călin Andreș