Și în această săptămână continuă seria întâlnirilor programate de prefect cu cetățenii.

În acest sens, Instituția Prefectului – Județul Alba va organiza întâlniri în teritoriu cu locuitorii județului, pe diverse teme de interes. La aceste întâlniri, alături de prefect vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice sau servicii deconcentrate din județ.

Primul eveniment de acest fel va avea loc joi, 22 septembrie a.c. Astfel, începând cu ora 11:30, la sediul Primăriei orașului Câmpeni, locuitori din Câmpeni și Sohodol.

Temele abordate la întâlnirile de joi vor viza fondul funciar, pensiile, cât și activitățile curente ale Instituției Prefectului – Județul Alba. La aceste întâlniri vor  participa specialiști ai Instituției Prefectului, Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba și Casei Judeţene de Pensii Alba, care vor răspunde solicitărilor astfel încât să poată găsi soluții la problemele ridicate.

Persoanele din UAT-urile anterior menționate care doresc să se înscrie la audiențe sunt rugați să facă programare la unul din cele două numere de telefon: 0747.055833 sau 0728.932634 (marți și miercuri, săptămâna aceasta, în intervalul orar 08:00 – 16:00) sau la reprezentanții celor două primării.